Kuljetuspalvelu

Jos toimitamme tavarat rahtipalveluna asiakkaan nimeämään määräpaikkaan kuljetus ja vakuutus maksettuina, veloitamme tällöin erikseen rahdin.

Maksuehto

Tiliasiakkailla sopimuksen mukaan laskulla. Muuten maksuehtona on ennakkomaksu.

Vauriot ja toimitusaika

Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin varastotilanteen muuttuessa. Yleensä toimitusaika on 2-5 työpäivää. Kuljetusvaurioissa tee merkintä rahtikirjaan heti. Yli 3 pv vanhoja kuljetusvaurioita emme huomioi. Katoamiset ja muut poikkeamat tulee ilmoittaa heti, kuitenkin viimeistään 21 arkipäivän sisällä oletetusta lähetyksen lähtöpäivästä, muussa tapauksessa kustannukset jäävät tilaajalle. Muilta osin noudatamme Finlex Tiekuljetussopimuslakia. 

Palautukset

Emme ota vastaan tavarapalautuksia, joista ei ole etukäteen sovittu.

Muistutukset

Tavaran toimitusta, määrää tai laatua koskevat muistutukset on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, kuitenkin aina ennen kivien kiinnitystä.

Toimituserät

Toimituserässä hyväksytään 5% lajittelu/tuotevirhe. Toleranssit erillisten tuotetietojen mukaan. Luonnonkiville ominaiset paksuusvaihtelut, värivaihtelut, raidat, täplät, tms. eivät tee tuotteesta virheellistä. Kivilaadusta riippuen kiven väri saattaa muuttua ajan kuluessa. Liuskekivien osalta esitetyt olevat mitat ja määrät ovat viittellisiä.

Vahingonkorvaus

Asennettu tuote on hyväksytty tuote. Mahdollisissa virhetilanteissa toimitamme ensi sijassa virheellisen tavaran tilalle uuden virheettömän tavaran. Emme vastaa virheellisten toimitusten aiheuttamista välillisistä vahingoista eikä ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuvista viivästyksistä tai vahingoista. Majakivi Oy:n vastuu kaikissa tilanteissa rajoittuu enintään tavaran laskutusarvoon.

Omistuksenpidätys

Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu.

Yleiset ehdot 

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta, mikäli tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe tai mikäli tuotetta ei ole enää saatavilla.

Erimielisyydet

Erimielisyydet ja riita-asiat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Muut ehdot

Muina ehtoina noudatetaan näiden toimitusehtojen lisäksi
RAKENNUSTUOTTEIDEN YLEISIÄ HANKINTA- JA TOIMITUSEHTOJA ( RYHT 2000 )