Kivet sisustukseen ja pihoille

Tuomme maahan laadukkaita ja edullisia kiviratkaisuja kodin ja julkisten tilojen verhoilemiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan kattauksen luonnonkiviä. Valikoimistamme löytyy niin liuskekiviä, verhoilukiviä kuin pihakivä.

Tarkoituksenamme on palvella jälleenmyyjiä laajan valikoimamme avulla. Tarjoamme sujuvat toimitukset ympäri maata pohjoisimmasta kolkasta eteläisimpään Hangon niemeen. Palvelemme myös yksityisiä asiakkaita. Poistotorilta löydät edullisia pikkuviallisia verhouskiviä ja kokonaan mallistosta poistuvat mosaiikkilaatat.

Tukkuvarastomme sijaitsee Kelkkamäentiellä, Lievestuoreella – keskisessä Suomessa Lievestuoreen Liisan syleilyssä.

Kivishowroomimme sijaitsevat Netrauta.fi:n yhteydessä Lempäälän Ideaparkissa ja Vantaan Tammistossa.

Kivikauppiaan mitta

Majakivellä on vahvat juuret yrittämisessä. Haluamme tarjota tuotteen, joka on nimensä myötäinen – kiven, jonka ominaisuudet kestävät. Nimi kuvaa isoa luonnonkiveä metsän siimeksessä, johon ajanhammas ei pysty ja joka ei hetkahda säiden herraa.

Majakivi on vuonna 2000 aloittanut keskisuomalainen yritys, jonka alkujuuret ovat liuskekiven maahantuonnissa. Sittemmin yritys on kasvattanut kattaustaan verhoilukiviin, graniittisiin noppa- ja nupukiviin, kattokiviin ja mitä erilaisimpiin kiviratkaisuihin. Perustamisesta lähtien Majakiven liikevaihto on kasvanut vuosittain. Tyytyväisiä asiakkaita ja jälleenmyyjiä on matkan varrella kertynyt iso joukko. Mukaan mahtuu pienistä toimistuksista yli 1000 m2 valmiiksi urakoituhin kohteisiin, joissa olemme saaneet olla mukana.

 KIVITEOLLISUUSLIITTO logo7694740 orig